Velkommen til
8800 Viborg

Gammel nyheder 2021


Seneste Nyt 07-09-2021

15. August 2021
 

 

AT VÆRE FRIVILLIG ER EN AT VÆRE EN DEL AF NOGET STØRRE

Vi har brug for dig!

 

Var du medlem i foreningen i sæsonen 20-21 og betalte et helårskontingent uden desværre at have fået fuldt udbytte grundet Corona, så sendte vi en mail til dig d. 9/8 med information om, hvordan vi ville tilgodese dig ved, at du får mulighed for at tilmelde dig den nye sæson før officiel tilmeldingsstart.

VI MANGLER HÆNDER TIL HOLD – så du kan først tilmelde dig d. 18. august kl 19.30 på KVIKS hjemmeside

 

Hold øje med din mail-boks – og se, hvad du og dine kan gøre, så vi kan åbne for vores hold og give jeres børn og jer muligheder for gode oplevelser

 


09. August 2021


Kære kommende medlemmer i KVIK

Sæson 21-22 starter op i uge 35, og tilmeldingen til holdene åbner søndag 22. august kl. 19.30 på KVIKS hjemmeside.

Du skal være opmærksom på, at du ved tilmelding kan opleve, at en del hold allerede har flere tilmeldte ved start. Dette skyldes, at foreningens frivilliges børn har for-tilmeldingsret (endnu et godt argument for at blive frivillig J ) samt at vi grundet en særlig corona-sæson har valgt at tilgodese sidste års medlemmer med samme mulighed.
Seneste Nyt 07-09-2021
01. Maj 2021

Nyt om Ledelsen i KVIK

Trine Kastbjerg har sagt farvel til posten som ansvarlig for PR og kommunikation i KVIK, og vi har i ledelsen drøftet, hvordan den opgave fremover skal løftes. Vi ønsker, at PR bliver en del af ledelsen og har besluttet, at foråret frem mod generalforsamlingen bliver, at Tanja Glerup fra ledelsen overtager PR-posten.
Tanjas post som bindeled mellem udvalget for børneholdene og ledelsen overgår derfor til Maren Storgaard, som er blevet ”projekt-tilknyttet” ledelsen. Vi ser fremadrettet ledelsen som en kobling imellem de fire udvalg samt PR og Kommunikation. Derfor fremsætter vi inden generalforsamlingen et forslag om en ændring af organisationen. 
 
 
Afslutning af sæson 20-21

'Nogle hold har afsluttet sæsonen, og andre har været i gang med udetræninger.
Det blev desværre heller ikke til den store KVIK forårsopvisning i år, som vi ellers havde håbet på. Rigtig mange af holdene har filmet lidt fra deres udetræninger, og de videoer vil vi løbende lægge ud på vores Facebookside, Instagram og her på hjemmesiden.
Du kan finde os på Facebook som ”Gymnastikforeningen KVIK Viborg” og på Instagram som ”Kvikviborg”.
 
 
Næste sæson

Vi arbejder på fuld kraft på planlægningen af næste sæson. Lokalerne er ved at blive booket, udvalgene er godt i gang med bemanding med instruktører og hjælpere, og inden sommerferien vil vi lægge en oversigt over holdene på hjemmesiden.
Kan du se dig selv give en hånd med på et af vores hold, enten som instruktør eller forældrehjælper, så kontakt Ditte Rigtrup på nr.  28 56 50 71.
Kompetente instruktører i alle aldersklasser 17-06-2020
​Nu har Kis endnu engang præget medierne med denne her super skønne indslag fra Go morgen Danmark

https://www.facebook.com/go.tv2.dk/videos/676989733139358/
Kære allesammen......

Sikke en skøn artikel fra TV-midtvest - 84 årig kvinde kan gå i spagat.


Tryk på linket :-)

https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2020-05-21-84-aarig-kvinde-kan-gaa-i-spagat-dejligt-at-staa-op-hver-dag-og-ikke-have-ondt


 
Medlemslogin

Medlemmer og nye


Klik her...
Kalender
Besøg vores side
KVIK gymnastikforening | 8800 Viborg | Tlf.: 3030 2902